Headerbild

Sponsorer

Utan sponsorer och annat ekonomiskt stöd skulle det vara svårt för oss i föreningen att driva vår verksamhet. Att få tillgång till ridhus, att kunna hålla vårt tävlings och träningsområde i skick samt att kunna hålla tävlingar kräver förutom alla ideella insatser stora resurser.

Vi är väldigt tacksamma för det stöd vi får från kommun, lokalt företagande och andra som gör det möjligt för oss och våra ungdomar att kunna idka vår sport. Det är vid träningen som ungdomarna från området träffas, har roligt ihop och utvecklas tillsammans. Det är en positiv utveckling för området att ha en förening som knyter ihop människor och skapar en gemenskap och tro på framtiden. Öveds JFK växer men eftersom vi inte har någon egen ridanläggning hyr vi in oss i olika  privata ridhus för träning. Det är kostsamt  för ryttarna och vi vill gärna hjälpa våra unga medlemmar genom att kunna erbjuda organiserad träning och sponsring av ridhushyra. 

Vi presenterar via länkar i menyn här bredvid våra sponsorer och ser gärna att ni gynnar dessa.

 

4* Sponsorer - vår största sponsor Sparbanksstiftelsen som genom bidrag till flera projekt har möjliggjort att vi kan hålla vår tävlingsplats i gott skick och att vi kan utöka vår terrängbana med hinder till sk 100-klass

3* Sponsorer - sponsorer som bidrar med pengar eller andra större insatser till våra tävlingar och andra tillfällen

2* Sponsorer - sponsorer som på andra sätt hjälper oss i vår verksamhet