Headerbild

Inför höstens jaktritter

Jaktridning 2021, Öveds Jakt- och Fältrittklubb

Årets Hubertusjakt planeras gå av stapeln söndagen den 7 november med samling 09:30 vid Öveds Slöjdfabrik / Gamla Sågen.

En förutsättning för att rida vår Hubertusjakt är att man skall ha deltagit i minst en förjakt. Kostnad för icke medlemmar för Hubertusjakten är 200 kr.

Förjakter 2021

Vi planerar fem förjakter på söndagarna i oktober som föreberedelse till Hubertusjakten. Samling kl.10 gäller för alla dessa tillfällen med samling vid Gamla Sågen, Öved (se bild):

  • 3 oktober - Samling Gamla Sågen, Öved (se bild)
  • 10 oktober - Samling Gamla Sågen, Öved (se bild)
  • 17 oktober - Samling ÖGamla Sågen, Öved (se bild)
  • 24 oktober - Samling Gamla Sågen, Öved (se bild)
  • 31 oktober - Samling Gamla Sågen, Öved (se bild)

Att delta i en förjakt är gratis för medlemmar och kostar 100 kr för icke medlemmar. Att vara medlem är alltså en god affär :) 

För att möjliggöra en Hubertusjakt är det nödvändigt att vi hjälps åt. Vi träffas därför också på lördagar kl. 10 på parkeringen utanför Övedskloster och hjälper till att bygga hinder och förbereda ridvägarna så att vi dagen efter på själva förjakten kan hoppa dessa hinder. Medtag egen fika/matsäck och lämpliga verktyg, exempelvis yxa, spett, slägga, grensax, sekatör el liknande. Vi avslutar lördagens byggande med en gemensam fika - mycket trevligt brukar det vara.

Till Hubertusjakten är tanken att vi rider hela banan och alla hinder från förjakterna.

Vid frågor ring Per Bergström på 070-8744125

Innan du kommer till våra jakter - uppdatera dig på våra regler vid jaktridning här bredvid.

Välkomna!