Headerbild

Medlemsbrev 1 2009

2009-04-14 i Allmänt

Medlemsbrev

Hej medlemmar.

Ni hälsas välkomna till ett nytt år med Öveds Jakt& Fältrittklubb. Ett lite annorlunda år jämfört med tidigare då det inte blir någon  internationell fälttävlan.

Målsättningen är ändå att föreningen ska kunna leva vidare. Vi har ju både en jaktsektion och en ponnysektion. Förutom deras vanliga aktiviteter planerar dessa tillsammans att under tidig höst kunna arrangera en lokal terränghoppning, dvs en banhoppning ute i terrängen. Denna typ av tävling är en relativt ovanlig företeelse, men tävlingsformen ligger helt i linje med den värdegund och ambition som föreningen har.

Styrelsen ser också lite annorlunda ut mot tidigare. Mats Rosengren sitter kvar som ordförande och Kristina Rylander som kassör. Nytt för i år är att Eva-Lotta Öberg tar över sekreterarposten. Övriga ledamöter är Per Bergström och Helen Svensson. Suppleanter är Anders Herlin och Catharina Mattsson.

En annan fråga som är under utredning är att undersöka möjligheten att tillsammans med Övedskloster kunna finansiera och bygga ett ridhus. Detta hade skapat förutsättningar för föreningen att växa och kunna erbjuda mer aktiviteter.

Den befintliga hemsidan kommer att förändras då vi relativt snart går med i Idrott Online Klubb- där vi får ta del av ett nytt webb-verktyg. När den sidan är uppdaterad skickar vi ut ett mail med den nya adressen.

Slutligen vill vi påminna Er som glömt att betala medlemsavgiften. Det går enkelt att göra på bankgiro 5761-2129. Avgiften är samma som föregående år, dvs 250 kr för vuxen, 150 kr för ungdomar under 25 år eller 500 kr för en hel familj. För att ta del av föreningens aktiviteter krävs medlemskap.

Vid betalning av medlemsavgift, skicka samtidigt ett mail med namn, adress, tfn och födelseår  till kristina.rylander@swipnet.se. Löser Ni familjemedlemsskap behöver vi uppgifter på alla familjemedlemmar.

Vi saknar mailadresser till ett antal av våra medlemmar och är tacksamma för hjälp med att lösa detta. Känner ni någon som är medlem men inte är med på sändlistan, vänligen vidarebefordra detta brev till den det berör.

 

Slutligen ser vi fram emot en skön vår med många härliga uteritter!

 

 

Med vänlig hälsning

Styrelsen