Headerbild

Öveds JFK fyra i knockoutdressyrens Final

2014-05-30 i Allmänt

Ingrid Rylander på Isak och Emilia Svensson-Lövendahl på Tintin II gjorde en stark insats på Ribersborg i Malmö i finalen av Skånes knockoutdressyr. Tyvärr hade vi inte fullt lag så vi var aldrig med i segerdiskussionen. För Emilia var detta hennes premiä

Vi tog oss till final genom att slå Frosta tidigare under våren. Från det laget så återstod endast Ingrid då såld häst och annat gjorde att tre av ekipagen från den matchen inte var tillgängliga till finalen. Då vi dessutom fick en halt häst på tävlingsdagens morgon fick vi tyvärr inte ihop ett fullt lag. Vi var dock med på plats med två ekipage och det gör att vi trots allt slutade 4a i Skåne i denna knockoutdressyr.

Ingrid på Isak - nöjda med dagen

Ingrid o Isak

Finalen gick på Ribersborg med Turning Torso i bakgrunden i stekande sol och med många fina ponnyer. 

Millan på Tintin

IMG_0021

Det var särskilt kul att se Millan göra sin tävlingsdebut - inte illa att göra den på Ribban och i en final. Hon red på inlånade Tintin som hon bara ridit tre gånger innan men det märktes inte i deras ridning där de gick in och gjorde en fin insats.

Vi var en liten men naggande god supporterskara på plats - bland annat vår ordförande Christer som hejade på de duktiga ekipagen.

IMG_0022